Major Anna Pęzioł-Wójtowicz, dotychczas pełnomocniczka ministra ds. wojskowej służby kobiet, została nową rzeczniczką prasową Ministerstwa Obrony Narodowej. Do zmian w MON odniósł się w Superstacji Stefan Niesiołowski.
Niesiołowski: Koń albo kobyła byłyby lepsze od Misiewicza
Dodano
74
Komentarze
Pamietamy, pamietamy zmsowskie czasy tez!
Hrr..hrr.. wieprz...u.
kiedy kostucha zatka ci tą niewyparzoną jadaczkę na zawsze !!!
Nie wiem, może i ma sekta dziś 35% poparcia w sondażu. Ja tego sondażu nie zlecałem, ja za niego w imieniu sekty nie płaciłem, ja też nie instruowałem sondażowni, jaki wynik życzyłby sobie zobaczyć prezes, ALE JEDNO WIEM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ: WYNIK WYBORCZY 35% NIE DAJE SEKCIE SAMODZIELNEGO RZĄDZENIA! Może powtórzę, bo pewnie większość PIS-owskiego ciemnego ludu nie zrozumiała: WYNIK WYBORCZY 35% DLA JADOWITEJ SEKTY PIS, NIE DAJE JEJ SAMODZIELNEGO RZĄDZENIA, JEST ZA SŁABY, A TYLKO SAMODZIELNE RZĄDZENIE INTERESUJE WODZUSIA I JEGO EUNUCHÓW, BO CIĄGLE NIE MAJĄ NAWET KRZTY ZDOLNOŚCI KOALICYJNEJ!
Aha, i co teraz? Przykro się robi, co? I ma się robić, bo ewentualne 35% sekcie PIS już w żadnych wyborach nie grozi. Nie po tym, co sekta dziś pokazuje i jak rządzi. DRUGI RAZ POLACY W TĘ SAMĄ PSIĄ KUPĘ NIE WDEPNĄ, więc niech sobie sekta kombinuje co chce, dale rządzić nie będzie! Starczy tej kompromitacji, aż nadto,
PIS-35%
PO-26%
I co , dociera w końcu ,ze pis idzie na dno ?
coś ci się jełopie POmerdało
4 IV 3017 r.
"Stopniała przewaga Prawa i Sprawiedliwości nad Platformą Obywatelską – wynika z najnowszego sondażu IBRiS dla Onetu. Gdyby wybory odbyły się dzisiaj na partię Jarosława Kaczyńskiego zagłosowałoby 30,5 procenta ankietowanych. Niewiele mniej, bo 29 procent oddałoby swój głos na Platformę Obywatelską. ©Krzysztof Szymczak W porównaniu do sondażu z marca Platforma zyskała aż 12 punktów procentowych, a PiS straciło 2,3 punktu procentowego."
aha
według tej samej sondażowni PIS miał 27%, a PO 24.
teraz coś nasmaruj z sensem niedojdo.