/ Forum Święta Magdy Gessler - Barszcz i zupa grzybowa
12    

Święta Magdy Gessler - Barszcz i zupa grzybowa

Dodano 12
W moim domu barszcz przyrządza się z pieczonych buraków. Nie ma mięsa, bo nie ma prawa mieć, ale są prawdziwki, które świetnie je zastępują i poza smakiem zmieniają również kolor barszczu. Robi się bardziej brunatny, bardziej wigilijny.
 12
  • jasio   IP
    pocałujcie mnie w nos i sami sobie wysyłajcie sms-y
    • bronia b   IP
      barszcz p.Magdy G.ugotowałam na Wigilię 2012 - pyszny smak i wygląd mnie zaskoczył
      • barbara   IP
        do Małgosi,,,, droga Małgosiu, Ty  z pewnością ciasta pieczesz bez odrobiny masła czy też innego tłuszczu
        • ewa 0005@aol.com   IP
          ej kucharz,jak tak gotujesz jak piszesz z bledami to raczej odwal sie od pani Magdy
          • bez-nazwy   IP
            halo jestem starym kucharzem i szefem kuchni ale takiego,gownaniego pszepisu nie slyszalem, a ta magda gessler tylko robi duzy szol, tak jak bieze i recznikami papierowymi , sciaga w garnku fet to jest smiechu warte,a z ludzi robi matolow
            • malgosia2-1974@tlen.pl   IP
              fajne smaczne tylko jak wigilia to raczej bez tłuszczu zwierzęcego typu masło do cebulki do uszek i bez alkoholu do zupy . No chyba ze ktoś robi sobie wigilię dla jaj . Wesołych Świąt.
              • KA$KA   IP
                Wszystko super ładnie, ale czy nie można by było do tego dodać filmiku? Bo moja wyobraźnia kulinarna jest dosyć uboga
                • beti   IP
                  a co z warzywami? Zostają w grzybowej?

                  Najczęściej komentowane