Mija właśnie rok od utworzenia Parlamentarnego Zespołu do spraw Przeciwdziałania Ateizacji Polski. Zespół jest utworzony z 39 członków PiS, którzy charakteryzują się szczególną wiedzą, przenikliwością i czujnością. Ze względu na...
Zespół 39
Dodano
96
Komentarze
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Dopisać sobie co tam komu z tego stadka pasuje. To nie jest ateizm. I to jest najzabawniejsze. Prawdziwy ateizm nie potrzebuje pożywki aby egzystować.
jest proporcjonalny do jej bezradności wobec braku sukcesów w ateizacji życie i społeczeństwa 3 R.P.
Polska będzie biedna czy bogata-ważne,by była katolicka"-bodaj 1993 r.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
24-05-2012 1. Formalno-prawne i społeczne aspekty nie przyznania TV TRWAM miejsca na multipleksie cyfrowym. 2. Propozycje podejmowania działań w obronie TV TRWAM. 3. Wolne wnioski. (pos. 2.)
21-11-2012 Uchwała w sprawie decyzji o usunięciu krzyży z pomieszczeń Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy (pos. 4.)
13-12-2012 Uchwała w sprawie próby zbeszczeszczenia obrazu Matki Bożej na Jasnej Górze (pos. 5.)
Tym się zajmują posłowie za państwowe pieniądze????!!!
Z cala pewnoscia jednak papiez nie jest czlowiekiem, bo jest namiestnikiem, jak Paskiewicz w Warszawie. Pod zadnym pozorem nie wolno im przypisywac cech ludzkich.
Pozdrawiam.
- Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
- Mam dwie wiadomości, dobrą i złą.
- Zacznij od złej.
- Wojtkowi odmówili chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb...Ja musiałem zrezygnować ze studiów bo przestali wypłacać mi stypendium i nie mam też zniżki na bilety oraz nie stać mnie na stancję lub drogi akademik. ..Mama bardzo chora ale nie może być w szpitalu bo musi czekać na miejscówkę 4 lata, ojciec stracił pracę bo polska firma w której pracował zbankrutowała... więc nasz dom zajął komornik. Babcia umarła bo nie miała na leki, które podrożały 13 krotnie i przestała je kupować... wstydziła się nam o tym powiedzieć... miała atak serca a pogotowie nie mogło do niej dojechać bo mieszkała na terenach zalanych przez powódź... Do tego wszystkiego sąsiad z naprzeciwka się powiesił po stracie pracy... a miał sporo kredytów do spłacenia. W naszej miejscowości zamknęli szkołę... Ania więc nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy do innej oddalonej o 30km szkoły...
- A dobra wiadomość to jaka?
- WIESZ... POMIMO TYCH WSZYSTKICH NIESZCZĘŚĆ CIESZĘ SIĘ ŻE DALEJ RZĄDZI TUSK