Przelecieć i podtruć - czyli co się dzieje w restauracji, kiedy nikt nie patrzy
Ostre picie, narkotyki, grzmocenie się z panienkami po magazynach" i nieodpowiednie obchodzenie się z jedzeniem – tak wygląda praca w restauracji według Anthony’ego Bourdaina. To szef kuchni znany z programu Discovery „Anthony Bourdain – bez rezerwacji". O imprezach, panienkach i podtruwaniu klientów można przeczytać w jego książce „Kill Grill. Restauracja od kuchni". Opisywane w niej bluzgi, rękoczyny i terroryzowanie kucharzy zobaczyli wszyscy, którzy choć raz trafili na program „Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya” w telewizji Kuchnia.tv czy TVN Style.
Więcej możesz przeczytać w 31/2008 wydaniu tygodnika Wprost .
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.